04.10.2022

EYLÜL AYI PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçe Müftümüz Sayın Adem VERİM'in riyasetinde İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda Eylül ayı mutat personel toplantısı gerçekleştirildi. Merkez ve Mahalle Din görevlilerinin katıldığı toplantı, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Toplantı da Başkanlığın 2022 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri ve 2022-2023 Eğitim ve Öğetim Yılı Kur'an Kursları Uygulama esasları ilgili konular ağırlıklı olarak ele alınırken ayrıca Müftülüğümüzün din hizmetleri ile ilgili yürüttüğü konular hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Toplantıya İlçemize yeni atanan Kaymakamımız Sayın Bilal GÖKSUN, Çatalpınar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet TÜRE de katıldı.Tanışma faslından sonra İlçe Müftümüz Sayın VERİM, Müftülüğümüzün yürüttüğü hizmetler hakkında kısa bilgilendirmede bulundu. Akabinde İlçemizdeki görevine yeni başlayan Kaymakamımıza görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplantı, İlçe Müftümüzün katılımlarından dolayı Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza ve Din Gönüllülerine teşekkür konuşması ile sona erdi.