23.06.2022

İLÇEMİZDE HACI UĞURLAMA MERASİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çatalpınar'dan bu yıl hacca gitmek için hazırlıklarını tamamlayan 15 hacı adaylarının heyecanlı bekleyişleri sona erdi. İlçemizden Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla hacca gitmek için kayıt yaptıran hacı adayları için İlçe Müftülüğümüz, kutsal topraklara gitmeden önce helalleşme ve vedalaşma merasimi düzenledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği hacı uğurlama merasimine İlçe Müftümüz Sayın Adem VERİM, Din Görevlilerimiz ile çok sayıda hacı adayı yakını katıldı.

Uğurlama töreni, Merkez Camii Müezzin-Kayyımı İsmail YEŞİLKEKLİK'in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından din görevlilerinin okuduğu ilahilerle devam etti.

Program İlçe Müftümüz Sayın Adem VERİM' in yaptığı kısa sohbet ve duanın ardından hacı adaylarının helalleşmesi ile son buldu.