17.02.2020

Gençlerimiz İle Buluşmalarımız devam ediyor

Ünye İlçe Müftülüğümüz Aile ve Dini Reberlik faaliyetleri kapsamında gençlerimizin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla buluşmalarımız devam ediyor. ''Gençliğine Değer ver Camiye Gel'' Proje kapsamında 15.02.2020 Cumartesi sabahı gençlerimizle Atakale'de bir araya gelindi. Programa İlçe Müftümüz Sayın Ali IŞIK, Müftülük Vaizlerimiz Nihal ÖNER, Aynur BİLGİÇ, Gençlik koordinatörümüz Eda YILMAZ, kur'an kursu öğretcilerimiz Nurten UYAR, Zeynep ÇALIK, Sema GÜRBÜZ ile gençlerimiz katıldılar.

Programda gençlerimiz kahvaltılarını yaparken merak ettikleri soruların cevaplarını da İlçe Müftümüz Sayın Ali IŞIK'tan aldılar. Ayrıca gençlerimize yönelik yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi verildi.

İlçe Müftülüğümüz Tefsir, Hadis ve Peygamberler tarihinin işlendiği sohbet halkaları kapsamında  da gençlerimizi Saray Camiinde bir araya getirmeye devam ediyor.