26.04.2024

Ünye Anadolu İmam Hatip Lisesinde Kitap İmza Gününe Yoğun İlgi

Ünye İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş'un kaleme aldığı ''Geride Kalanlar'' kitabı için tanıtım ve İmza Günü düzenlendi.

İmam Hatip Lisesinde düzenlenen tanıtım ve imza günü etkinliğine öğrenci ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

26 Nisan 2024 Cuma günü İmam Hatip Lisesinde Cuma namazı kıldıran İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Cuma namazının ardından İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda öğrencilere hitap eden Okuş, kitabının tanıtımını yaparak merak edilen sorulara cevap verdi. Okuş ayrıca kitaplardan elde edilen gelirin Filistin (Gazze)ye gönderileceğini ifade etti.

Okul Müdürü Tamer Uysal ise konuşmasında kitap okumanın önemine vurgu yaparak, Müftü Okuş’un kaleme aldığı eseri memnuniyetle okuyacağını, yaşlı genç her kesime tavsiye edeceğini belirtti.

İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş, Programda emeği geçen Okul Müdürü Tamer Uysal’a, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, imzalı kitaplarını öğretmen ve öğrencilere takdimi ile sona erdi.

Haber-Fotoğraf: Adem Elzerey/Ünye İlçe Müftülüğü