28.03.2024

Gençlerimiz İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Ünye İlçe Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğünce Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Programa Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş, Akkuş İlçe Müftüsü Fikri Göncü, Ünye Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve gençlerimiz katıldı.

Program Taşbaşı Cami İmam Hatibi Ercan Efiloğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti başladı.

Ünye İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen programda gençlere seslenen İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş, "Ramazan ayının önemine vurgu yaparak, Ramazan'ın bereketini siz gençlerle yaşamak bizlere heyecan veriyor. Ramazan ayı Kur'an ayı, rahmet ve paylaşma ayıdır. Gençlik Koordinatörlüğümüz vesilesiyle sizlerle çeşitli sebeplerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tabi bu mutluluğumuz Filistin’de Gazze’de yaşayan Müslüman kardeşlerimizin çektiği sıkıntılar nedeniyle yüreğimizi burkuyor. Oradaki zulmün bir an önce sona ermesini Cenab-ı Allah’tan diliyor, sizlerin ve ailelerinizin Ramazanını tebrik ediyorum." dedi.

Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek ise, gençlere yönelik tavsiyelerde bulunarak programı tertip eden İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş'a, hizmet eden din görevlilerimize, programa teşrif eden Ünye Kaymakamı Sn. Ayhan Işık'a, Belediye Başkanı Sn. Hüseyin Tavlı'ya ve misafir öğrencilere teşekkür etti.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimizle çok keyifli bir iftar buluşması gerçekleştirdik. Gençlerimize güler yüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. Oruçlarımız kabul, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun dedi.