24.01.2024

İlçe Müftülüğümüzde Umre Seminerleri devam ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığımız organizasyonu ile Umre'ye gidecek olan vatandaşlarımıza yönelik Ünye İlçe Müftülüğümüz konferans salonunda 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Umre hazırlık semineri yapıldı.

Seminere katılan İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş "İbadet bilinci ve Umre Menasiki" konularında bilgilendirmede bulunarak şu ifadeleri kullandı. "Müftülüğümüz bünyesinde yaklaşık 500'ü aşkın kişiye seminer vererek tecrübeli hocalarımızla birlikte kutsal beldelere gönderdik. Diyanet İşleri Başkanlığımız 2023 yılında 80.000 hacımıza hizmet vererek organizasyonu en iyi yapma husunda dünya genelinde birinci sıraya oturdu. Müftülüğümüz olarak Hac ve Umreye giden genç-yaşlı toplumumzun bütün kesimine en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Hac ve Umre yolculuğu zor ve meşakkatli bir iştir. Sabrederek yaptığımız ibadetin tadına vararak ibadetimizin kabul olunmasına vesile olmalıyız. Bütün ibadetlerimiz böyle olmalıdır. Bu vesileyle sizleri canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Haber-Foroğraf: Adem Elzerey/Ünye İlçe Müftülüğü