19.01.2024

Ünye İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarında karne heyecanı yaşandı

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden 4-6 yaş Kur’an kurslarında karne heyecanı yaşanıyor.

Bu kapsamda Ünye İlçe Müftülüğümüze bağlı Semra Türkan, Fatih Sultan Mehmet, Çınarlık, Şehzadeler, Anafartalar, Güvenler, İpekyolu, Firdevs Hatun, Hafız Bilal Ergün, Yusuf Bahri, Garaj ve Yunus Emre 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında "Kur’an-ı Kerime Geçiş ve Dönem Sonu Karne Programı" gerçekleştirildi.

Miniklerin karne heyecanına ortak olan İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş, "Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından büyük önem arz eden 4-6 yaş Kur’an kursları geleceğe dair önemli bir adımdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız burada öğrendikleri dini bilgi ile bulundukları ortamlarda gerek ahlak, gerek davranışları ile çevresine örnek kişiler olacaklardır. Çocuklarımızın yetişmesinde emeği geçen anne-babalara ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum dedi.

Haber:Adem Elzerey-Fotoğraf:Mehmet Yılmaz/Ünye İlçe Müftülüğü