02.12.2022

Yağbasan merkez camii sabah namazı buluşmasına ev sahipliği yaptı

İlçemiz camilerinde sabah namazı buluşmaları devam ediyor. Vatandaşlarımız, Cami görevlilerimiz, ve Ünyelilerin ilgi gösterdiği sabah namazı buluşmalarının bu sefer ki adresi Yağbasan Merkez Camii oldu.

Cami görevlimiz Yakup Duman öncülüğünde 02 Aralık 2022 Cuma sabahında düzenlenen buluşmaya İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş, Müftülük Şube Müdürü Adem Meral, Müftülük daire çalışanlarımız, çevre camilerin İmam Hatipleri, mahalle muhtarları ve cami cemaati iştirak etti.

Kur'an-ı kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş'un kıldırdığı sabah namazı sonrası tesbihat, zikir, tevbe-i istiğfar ve sohbet ile devam etti.

Müftü Hüseyin Okuş hizmetlerinden ötürü Cami görevlisine ve mahalle halkına teşekkür etti.

Program yapılan kahvaltının ardından sona erdi.

Haber: Adem Elzerey-Fotoğraf: Mehmet Yımaz/Ünye Müftülüğü