09.07.2024

İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş Aydıntepe Merkez Camii Yaz Kur'an Kursunu ziyaret etti

Yaz Kur'an Kurslarında bir hafta geride kaldı. 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü başlayan Yaz Kur'an Kurslarında bir hafta geride kaldı.

İlçe Müftülüğümüze bağlı Camilerde, Kur'an kurslarında, okullarda ve uygun mekanlarda açılan yaz Kur'an kurslarında bir hafta geride kaldı.

Ünye Müftülüğümüzce Yaz Kuran Kursları 300 cami, 20 Kuran Kursu ve 12 okulda 6 bin 500'ün üzerinde öğrencinin katılımıyla başladı. Yaz Kuran Kursları için kayıtlar 8 Temmuz 2024 Pazartesi gününe kadar devam ediyor.

İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş, Aydıntepe Merkez Cami Yaz Kuran Kursunu ziyaret ederek bir süre öğrencilerle sohbet etti ve başarılar diledi.

Yaz Kuran Kurslarının önemine değinen Müftü Okuş, katılımın daha da artacağını belirtti.

Okuş ayrıca; İlçemizde 300 cami, 20 Kuran Kursu ve 12 okulda 6 bin 500 öğrencinin katılımıyla başlayan Yaz Kuran Kursları için kayıtlar 8 Temmuz 2024 Pazartesi tarihine kadar devam ediyor.

Ayrıca İmam Hatip Lisesi pansiyonunda Yatılı Erkek Yaz Kur'an Kursu, Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdunda yatılı olarak Kız Yaz Kur'an Kursunda toplam 250 öğrenci yatılı yaz Kur'an Kursuna katılıyor diyerek, Yaz Kurslarında görev alan tüm din görevlilerine başarılar diledi.

Yaz kursları 16 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek.