30.10.2023

Cumhuriyetimizin 100. yılı Programları

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle başta bu Vatanı bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal ve Silah arkadaşları olmak üzere Vatan uğruna şehit düşen tüm şehitlerimiz ve zulüm altında can veren Filistinli şehitlerimizin ruhlarına ithafen Camilerimizde Cuma namazından önce Kur'an-ı Kerimler, Mevlid-i Şerifler okunup Dualar edildi. Bu vesile ile Kiraz Hoca İmam Hatip Lisesi camii'nde gerçekleştirilen programda Müftümüz İsa YAYKIN Vaaz ve İrşatta bulunup Cuma namazını kıldırdı.

Programa İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Jandarma Komutanımız, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer kurum amirlerimiz katıldı.

Programın sonunda programa katılanlara İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından Aşure ikramında bulunuldu.