07.05.2024

MİNİK YÜREKLERDEN GÖNÜLLERE DOKUNAN PROGRAM

Merkez 4-6 yaş Kur'an Kursu öğreticilerimiz tarafından düzenlenen programa İlçe Müftü Vekili İbrahim TOPRAK ve öğrenci velileri katılım sağladı.
Programda minik yürekler tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti, Dualar ve Çocuk İlahileri icra edildi.
Müftümüz İbrahim Toprak, yapmış olduğu konuşmasında 4-6 yaş Kur'an Kurslarımızı vatana millete ve İslam'a Hadim hayırlı nesillerin yetiştirilmesi için toprağa saçılan bir tohum mesabesinde olduğunu belirterek, 4-6 yaş Kur'an Kurslarımızda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırladığı müfredat çerçevesinde Kur'an-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler öğretildiğini ve çocukların manevi gelişmelerine yönelik değerler eğitimi verildiğini vurguladı.
Müftümüz programın akabinde  minik yavrulara hediyelerini takdim ederek programa emek verip hazırlayan hoca hanımlara katılım sağlayan değerli velilere teşekkürlerini ilettikten sonra minik yüreklere sağlık, sıhhat ve başarı dolu bir gelecek temennilerinde bulundu.