07.05.2024

Kitap Okuyorum

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Cami Hizmetleri Daire başkanlığınca Cami görevlilerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlaması ve yürütülen din hizmetlerinin niteliğinin artırılması amacıyla başlatılan "Kitap Oku-Yorum" projesi kapsamında İlçe Müftü Vekili İbrahim TOPRAK riyasetinde Vaiz Davut CÜM' ün iştirakıyla bölgedeki hocalarımızla Tepealan Pazaryeri Camii'nde aynı şekilde Korgan Merkez ve civarındaki hocalarımızla Din Hizmetleri Uzmanı Akif BEKTAŞ'ın iştirakıyla İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda Kur'an'da İnsan Tipleri kitabı faydaya Medar bir şekilde din gönüllüsü hocalarımızla müzakere edildi.
Programa emek verip hazırlamasına, katılarak katkıda bulunan hocalarımıza teşekkür ediyoruz