03.11.2023

Sabah Namazı Buluşması

YENİCELİ CAMİİ'NDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Müftülüğümüz koordinesinde ve merkez/mahallelerde görev yapan din gönüllüsü personellerimizin iş birliği ile gerçekleştirilen Sabah Namazı Buluşması programları aralıksız devam ediyor.
Son olarak İlçemiz Müftülüğüne bağlı Yeniceli Camii'nde 03 Kasım 2023 Cuma günü Sabah Namazı Buluşması programı düzenlendi.
Vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen program din görevlilerimiz tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Sabah namazının cemaatle birlikte eda edilmesinden sonra toplu bir şekilde tesbihat yapıldı.
Tesbihat sonrası yapılan dua ile devam eden program, cemaate yapılan kahvaltı ikrami ile sona erdi.
Kabataş İlçe Müftülüğü olarak programımıza katılım sağlayan değerli cemaatimize ve ikram sahibi hayırseverlere teşekkür ediyoruz.