27.06.2024

YERYÜZÜNÜN YILDIZLARI HAFIZLARIMIZA MOTİVASYON GEZİSİ

İlçe Müftülüğümüz ve Kabataş Yerel Eylem Grubu Derneğinin işbirliği ile Merkez Erkek Hafızlık Kur’an Kursu ve Beylerli Hafızlık Kız Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen gezide hafızlık yapan öğrencilerimizin, moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Bursa-Çanakkale illerine Gezi düzenlendi.

Gezi kapsamında Bursa'nın Tarihi yerleri olan Tophane, Bursa Ulu Cami , Orhan Gazi Türbesi, Osman Gazi Türbesi, Panorama Müzesi , Emir Sultan Türbesi ve son olarak Yeşil Cami’nde Cuma Namazı kılınarak akabinde Çanakkale iline seyahat edildi. Çanakkale Ziyareti kapsamında Conkbayırı, Çanakkale Şehitliği, Alçıtepe, 57.Piyade Alayı Şehitliği , Seyit onbaşı gibi tarihi mekanlar ziyaret edildi. Ziyaretler tamamlandıktan sonra ziyarete katılan İlçemiz Müftülüğü personelleri ve Kur’an Kursu öğrencileri duydukları memnuniyeti dile getirerek bu programın düzenlenmesinde emeği geçen Kabataş Yerel Eylem Grubu Derneğine teşekkür ettiler.

#Çanakkale #Bursa #Gezi #Sosyal Kültürel Faaliyet #Kabataş Yerel Eylem Grubu #Kabataş Gençlik Koordinatörlüğü #Kabataş İlçe Müftülüğü