04.06.2024

2024 Yılı Yaz Kur'an Kursu Semineri

2024 YILI DİN GÖREVLİLERİNE YÖNELİK “YAZ KUR’AN KURSU EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

Kabataş İlçe Müftülüğümüz tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları kapsamında ilçemizde görev yapan din görevlilerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

04.06.2024 Salı günü icra edilen Yaz Kur'an Kursu semineri Ardıç Mahalle Cami İmam-Hatib-i Muhammet Furkan KARACABAY'ın okuduğu aşr-ı şerifle başladı. Kabataş İlçe Vaizi Yavuz KAYA'nın sunumu ile gerçekleştirilen seminerde, Yaz Kur'an Kursları Uygulama Esasları çerçevesinde, Yaz Kur’an kurslarında yapılacak eğitimin niteliğinin ve niceliğinin artırılması için nasıl faaliyetler yapılabileceği, eğitim öğretimde nasıl yol izleneceği ve hangi materyallerden istifade edilebileceği gibi konular anlatıldı.

İlçe Vaizi Yavuz KAYA hocalarımızın dilek ve temennilerini dinledikten sonra hayırlı ve bereketli çalışmalar dileyerek semineri sona erdirdi.

#Yaz Kur’an Kursu

#2024 Yılı Yaz Kur’an Kursları Sinevizyonu