27.05.2024

Müftülük 4-6 Yaş Kur’an Kursu Yılsonu Programı

Kabataş İlçe Müftülüğüne bağlı Müftülük 4-6 yaş Kur’an Kursu, 4-6 yaş öğrencilerine yönelik yılsonu programı düzenledi. Kabataş Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleşen programa Kabataş İlçe Kaymakamı Sayın İbrahim KARAKUŞ, Kabataş İlçe Müftüsü İbrahim TOPRAK, Kur’an kursu yöneticisi ve öğreticileri, öğrenci velileri ile davetliler katıldı.

İstiklal Marşı, saygı duruşu ve 4-6 yaş öğrencilerinin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşmasını Kabataş İlçe Müftüsü İbrahim TOPRAK yaptı. Konuşmalarında 4-6 yaş Kur’an kurslarının önemine değinen TOPRAK, Kur’an kursu yöneticisi ve öğreticilerine, programın hazırlanmasında emeği geçenlere, 4-6 yaş öğrencilerine ve ailelerine teşekkür etti.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetleri, şiir ve ilahi dinletileri, Hacivat Karagöz ve çeşitli gösterilerle devam eden yılsonu kapanış programı, İlçe Kaymakamı Sn. İbrahim KARAKUŞ ve İlçe Müftümüz İbrahim TOPRAK'ın hediye takdimi ile sona erdi.

“Bir ömür Kur'an ile