22.05.2024

2024 Mayıs Ayı Mutad Toplantısı

Mutad Toplantı...

İlçemizde Cami ve Mescitlerde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara yönelik 2024 Mayıs Ayı mutad toplantısı İlçe Müftüsü  İbrahim TOPRAK başkanlığında Yeniceli Cami altındaki toplantı salonunda gerçekleştirildi.

20.05.2024 Pazartesi günü icra edilen cami görevlileri toplantısı Eceli Mahallesi Yeni Cami İmam-Hatib-i Muhammet Ali Yılmaz 'in okuduğu aşr-ı şerifle başladı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Toplantı, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından personele duyurulması gereken konular, Yaz Kur’an Kursu uygulama esasları ,Kurban Organızasyonu, ve İlçedeki din hizmetlerinin daha etkili sunulmasıyla ilgili yapılacak çalışmalar ele alındı. Hatimle Teravih kıldıran personellere Teşekkür Belgesi verildi.

İlçe Müftümüz Sn. TOPRAK, hocalarımızın dilek ve temennilerini dinledikten sonra hayırlı ve bereketli çalışmalar dileyerek toplantıyı sona erdirdi.