04.08.2018

İMAM-HATİBİMİZ VEFAT ETTİ

İlçemiz Yenikent Mahallesi Merkez Camiinde görev yapan İmam Hatip Halit Çağlı Cuma namazı öncesi vaaz etmek için çıktığı kürsüde  bir süre sonra fenalaştı.

Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Çağlı'ya ilk müdahale cami cemaati tarafından yapıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen cevap alınamayan İmam Hatip Halit Çağlı vefat etti.

Din Görevlimiz Çağlı için 04 Ağustos 2018 Cumartesi günü Ünye Müftülüğünce yıllardır görev yaptığı camide program düzenlendi.

Bayan cemaate Ünye Müftülük Vaizesi Aynur BİLGİÇ tarafından program düzenlenirken, camide toplanan kalabalık cemaate ise Ünye Müftülük Vaizi Hasan ÖZKAN tarafından vaazı nasihat edildi.

Çağlı'nın cenazesi ikindi namazına müteakip, köyü ve aynı zamanda görev yeri olan Yenikent mahallesinde, Ekincik Camii İmam Hatibi İsmail Yazıcı’nın namazı kıldırmasından ardından aile kabristanlığına defnedildi.