13.07.2018

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ HATİM PROGRAMI

15 Temmuz 2016 günü Milletçe verdiğimiz mücadelenin yıl dönümü yaklaşırken, Şehitlerimiz için bütün Camilerimizde Kuran Kurslarımızda Hatimler okunmakta, dualar edilmekte yaşananlar milletimize kürsülerden anlatılarak Şehitlerimize olan vefa borcumuz hatırlatılmakta.

Bu kapsamda 13 Temmuz 2018 Cuma Namazı öncesi bütün camilerimizde Kuran Tilavet edilerek Şehitlerimizin ruhuna bağışlandı. Merkez Büyük Camiinde de Cuma Namazı öncesi Kur'an Ziyafeti verilerek Şehitlerimiz için dua edildi.

İlçe Müftümüz Vedat BAŞSAN, 15 Temmuz ve Şehitlerimiz konulu Vaaz ve sohbeti icra etti.

15 Temmuz başta olmak üzere bütün Şehitlerimizi Rahmetle anıyor, Mekanları Cennet Ruhları Şad olsun dileğimizi Rabbimizden Niyaz Ediyoruz.