14.11.2017

ARAKAN KAN AĞLIYOR, ÜNYE ELİNİ UZATIYOR

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda Öğrenci, Öğretmen Veli ortak çalışması ile 29.346,25 (yirmidokuzbinüçyüzkırkaldıtürklirasıyirmibeşkuruş) gelir elde edildi.

"Arakan Kan Ağlıyor, Ünye Elini Uzatıyor" kampanyası kapsamında düzenlenen kermesler ile biriktirilen yardım Türkiye Diyanet Vakfı Arakan Yardım Hesabına yatırılarak bu yönde örnek bir çalışma ortaya konulmuş oldu.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer UYSAL ve beraberindeki heyet bu kapsamda İlçe Müftümüz Diyanet Vakfı Ünye Şube Başkanı Vedat BAŞSAN'ı ziyaret ederek yapılan çalışma hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Müdürü yaptığı konuşmada; "Orta Öğretimde Ferdiyetçiliği ikinci pilana itip, kendimiz dışındakileri de düşünerek yardımlaşmayı, merhameti, şefkati  benimsetme" amacıyla böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti.

İlçe Müftümüz yapılan faaliyetten ötürü Tamer UYSAL bey ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu çalışmanın bütün kurumlarımız için örnek teşkil edeceğini belirtti.