06.10.2017

Garaj Yeni Camii ve Kuran Kursuna Camiler ve Din Görevlileri Haftası Ziyareti

Diyanet İşleri Başkanlığı, 1-7 Ekim tarihleri arasını içeren ekim ayının ilk haftasını 1986 yılında  “Camiler Haftası” olarak ilan etmiş, o zamandan itibaren bu haftayı “Camiler Haftası” olarak kutlamıştır. 2003 Yılından bu yana ise bu haftaya Din görevlilerini de ilave ederek  “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” olarak kutlamaktadır. Hafta münasebetiyle her yıl farklı bir temayı ön plana çıkaran Diyanet İşleri Başkanlığı bu yılki temayı ise “Cami, Şehir ve Medeniyet” olarak belirledi.

Bu kapsamda Ak Parti Ünye Kadın Kolları Başkanı Fatma ÇALIK ve beraberindekiler İlçemiz Garaj Yeni Camii 04-06 Yaş Grubu Kur'an Kursuna ziyaret gerçekleştirdiler.

Buradaki Eğitim Öğretim faaliyetleri ile de yakından ilgilenen ve her türlü desteği verdiklerini ve bu desteği sürdüreceklerini belirten Fatma ÇALIK hanımefendi, Kur'an Kursu Öğreticileri nezdinde bütün personelimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını Kutlayarak Ülkemiz, Milletimiz ve İslam alemi için hüsnü dileklerini ifade ettiler.

Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, Camiler ve Din Görevlileri Haftasının Ülkemize Milletimize ve Bütün İslam alemine hayırlar getirmesini Rabbimizden niyaz ediyoruz.