03.07.2024

#Yaz Kur'an Kursu Başladı..

Camilerimiz ve Kur'an Kurslarımız, yavrularımızla şenlendi.

Her yıl yaz tatili süresince camilerde ve Kur'an kurslarında açılan ve

"Elif-Be-Te-Se-Cim, Başlıyor Kur'an Sevincim"

"Yaza Kur'an'la Merhaba"

"Çocuklar, Koşun Haydi,

Yaz Kur'an Kursu Vakti"

Temasıyla ile binlerce çocuğumuzun coşkuyla cami ve Kur'an Kurslarına akın ettiği Yaz Kur'an Kursları, tüm Türkiye'de olduğu gibi Kabataş da sevinç ve coşku ile başladı. 16 Ağustos'a kadar sürecek olan Yaz Kur'an Kurslarında çocuklarımız hem sosyal aktivite ile eğlenip hemde

Kur'an-ı Kerim ile İslam inanç esasları, ibadet, ahlak ve Hz. Muhammed'in (s.a.v.) hayatı gibi derslerin işleneceği yaz Kur'an kursları, Diyanet İşleri Başkanlığının yaygın din eğitimi programları kapsamında uygulanacak.

"Sizin en hayırlınız Kuran'ı öğrenen ve öğretendir"

(Hadis-i Şerif)

❗unutmayalım ki,

çocuklarımıza rehberlik edelim, göz aydınlığı yavrularımızı camiye bizzat getirelim veya gönderelim hem Yaz Kur'an Kurslarını hem de kendilerini önemsediğimizi onlara göstermiş olalım ve onların motivasyonlarını artıralım.

Yaz Kur'an Kursu, kayıtlarımız 8 Temmuz'a kadar devam etmektedir. Detaylı bilgiyi camilerimizden, Kur'an kurslarımızdan ve ilçe Müftülüğümüzden alabilirsiniz.

#Yaz Kur'ankursu2024

#Diyanet #Kabataş İlçe Müftülüğü