15.11.2019

Altınordu Müftülüğünden ağaçlandırma etkinliğine destek

Diyanet İşleri Başkanlığımız, Tarım ve Orman Bakanlığı işbirliğince ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak amacıyla Altınordu Müftülüğümüzün tertiplediği "Diyanet Hatıra Ormanı" ağaçlandırma etkinliği kapsamında Kabadüz İlçesi Turnalık Mevkine (Çambaşı Yaylası) Altınordu Müftülüğü Şube Müdürümüz Fatih ÖZDEMİR önderliğinde din görevlisi arkadaşlarımız ve gençlerimizle 230 adet fidanı toprağa diktik. Bu kapsamda Projeye Destek veren Altınordu Müftümüz Mustafa DÜZGÜNEY'e, Kabadüz Belediye Başkanı Yener KAYA'ya, Şube Müdürümüz Fatih ÖZDEMİR'e, özellikle gönüllü olarak katılan Din Görevlisi arkadaşlara ve daire personeline teşekkür ediyoruz.