11.12.2018

Gençlik Koordinatörlerimiz Gençlerimizi Bilgilendiriyor

Diyanet İşleri Başkanlığımız, gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla İl ve İlçe Müftülüklerinde "Gençlik Koordinatörü" görevlendirmesi yoluna gitmişti.

Bu bağlamda İlçemiz Müftülüğünce görevlendirilen Gençlik koordinatörleri görevlileri Salih Kuşçu ve Eda Yılmaz öncülüğünde gönüllü personelimiz gençlerimizle tanışmak, onlarla kaynaşmak, maddi ve manevi anlamda ihtiyaçlarını gidermek amacıyla bir araya gelmeye başladı.

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önüne 10.12.2018 Pazartesi günü kurulan gençlik standın da 5 gün boyunca 09-12 saatleri arası erkeklere, 13-17 saatleri arasında ise bayanlara Diyanet İşleri Başkanlığımızın gençlere yönelik hizmetleri ile yayınları hakkında bilgi verilecek.

Ayrıca stant da görevli personelimiz gençlere  ''Peygamberimiz (s.a.s)’in Gençlere Verdiği Önem'' ve onun örnek alınmasını, İslam şuuruyla hareket edilmesinin çok önemli olduğunu dile getirecekler.

İlçe Müftülüğü Vaizimiz Hasan Özkan 10.12.2018 Pazartesi günü standı ziyaret ederek, görevli personellerimize gençlere yönelik yapılacak çalışmaların ve projelerin hayırlar getirmesini temenni ettikten sonra gençlik koordinatörlerine almış oldukları bu hayırlı vazifenin önemini hatırlatarak çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversite öğrencilerinin yoğun bir şekilde rağbet ettiği bu ve benzeri faaliyetlerin, eğitim ve sosyal içerikli bir çok meselede nitelikli bir şekilde  devam ettiğini bildiren İlçe Müftülüğü gençlik koordinatörlüğü, bu hizmette görev alan ve ciddi gayretler gösteren din hizmetleri mensubu gönüllü arkadaşların, gençliğin yeniden imar ve ihyası için onlarla her zaman bir ve beraber olma gayreti içerisinde olduklarını ifade ettiler.

14 Aralık 2018 Cuma akşamına kadar hizmet verecek olan standa ilgi gösreten öğrenciler, kendilerine gösterilen bu ilgi ve samimi çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Ünye Müftülüğüne teşekkür ettiler.