01.12.2022

Müftülüğümüzce mahkumlara konferans verildi

Ünye İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş, M tipi cezaevi hükümlülere yönelik ''Şükür, İyilik, Kötülük ve İnsan'' konulu konferans verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Adalet Bakanlığı’nın koordinesinde Ünye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Ünye M tipi cezaevinde gerçekleştirilen konferansa cezaevi görevlileri ve çok sayda hükümlü katıldı.

Program Ünye Müftülüğü görevlileri Mehmet Yılmaz ve Seyfettin Bulat'ın kur'anı kerim tilaveti ve ilahi dinletisi ile başladı.

İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş konuşmasnda, yapılan iyilikler ve kötülüklerin bizlere kalacağını, insanların hem kötülük hem de iyilik yapmaya eğilimli olduğuna dikkat çekerek, inanıyorum ki, yepyeni bir hayatı Allah size verecektir. Yeter ki, ''Allah’ım yaptıklarımdan dolayı beni affet'' diye dua ve niyazda bulunun dedi.

Okuş, program sonunda cezaevi manevi destek personelinden çalışmalar hakkında bilgi alarak başarı dileklerinde bulundu.

Haber: Adem Elzerey-Fotoğraf: Mehmet Yılmaz