20.03.2024

İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek, Ramazan ayı vaaz-irşat faaliyetleri

İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek, Ramazan ayı vaaz-irşat faaliyetleri kapsamında bu akşam İlçemiz Merkez Yeni Camii'nde "Tevbe" konulu vaaz-irşatta bulundu.

İlçe Müftümüz Haki Özgül'ün kıldırdığı teravih namazı sonrasında ise İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek Müftülüğümüz Gençlik Merkezi Salonunda genç kardeşlerimizle buluşarak hasbihal etti.

Müftü Çiçek, Hz. Peygamber Efendimizin en yakınında olan kimseler genç sahabelermiş. Bu gün camimizide dolduran Müftümüzün de yanında olan siz gençlerimizsiniz. Rabbim cennetinde de sizleri Hz. Peygambere yakın eylesin inşallah, sizleri yetiştiren ailelerinize, hizmette bulunan emek harcayan hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Camilerimizi yalnız bırakmıyorsunuz, bizleri mutlu ettiniz. Rabbim her birinizi Kur'an Muhafızı eylesin inşallah dedi.

İl Müftümüze Ulubey Kaymakamı Sn. Süleyman Arat ve İlçe Müftümüz Haki Özgül eşlik etti. Sohbet gençlere verilen ikramla sona erdi.