06.10.2022

Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve Mevlid-i Nebi

Ulubey Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “PEYGAMBERİMİZ, CAMİ VE İRŞAD” konulu konferans gerçekleştirildi.

Ulubey Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen program, Doğulu Mah. Camii İmam-Hatibi Ömer GÜRBÜZ’ün Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Başkanlığımızca hazırlanan #MevlidiNebiSinevizyonu gösterimi yapıldı.

Konferansın açılış konuşmalarını yapan Ulubey Kaymakamı Sayın Soner DİVLİ ve Ulubey Belediye Başkanı Sayın İsa TÜRKCAN; Din Görevlilerinin, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik ederek görevlerinde başarılar dilediler.

Ulubey İlçe Müftüsü Haki ÖZGÜL tarafından verilen “Peygamberimiz, Cami ve İrşad” konulu konferansta; İslamın tebliğinde Camilerin önemi, İrşad için Din Görevlilerinin seçilmişliği ve Kur'an ve Sünnet ışığında tebliğin gerekliliğine vurgu yapıldı.

Programa Daire Amirleri, Ulubey Halkı ve Din Görevlileri katıldı.

Program, Camilerin ihya ve inşasında emeği geçen Nazif POYRAZ, Mehmet ÖZDEMİR, Aydın KILIÇ ve Yaşar TEMEL’e verilen plaket takdimiyle sona erdi.