30.05.2024

ULUBEY MÜFTÜLÜĞÜ 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN YILSONU PROGRAMI

ULUBEY MÜFTÜLÜĞÜ 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN YILSONU PROGRAMI BÜYÜK BİR COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİ.

İlçemiz Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kursu yıl sonu gösteri programı büyük ilgi gördü.

İlçe Kaymakamımız Sayın Furkan Türkay KAYIŞ Beyin katılımları ile başlayan programımız, Aziz sehitlerimize saygı duruşu ardından İstiklal Marşı ile devam etti.

Değerler eğitiminden , milli manevi duygulara , insan haklarından, çevre temizliğine; Kuran Kurslarımızın Misyonu ve Vizyonu çerçevesinde aldıkları eğitimlerin meyvelerini sergileyen minikler program boyunca renkli anılara şahitlik ettiler.

Zengin Program İçeriği ile her bölümde ayrı beğeni toplayan miniklerimiz, Ront ve Drama Gösterileri, Şiir Ayet ve Hadislerle gönüllerde taht kurarak kıymetli sunumlar yaptılar.

Tüm programın ardından ümmetin kanayan yarası olan Filistinin Marşları eşliğinde minik öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemine veda etti.

Programımıza teşrif eden Sayın Kaymakamımız Furkan Türkay KAYIŞ Bey'e , kurum amirlerimize, "Her şeyden önce" Kur'an Kursu Hocalarımız Gülden Arslan, Nigar Temiz, Büşra Nur Öztürk ve Ayşe Yılmaz hocalarımıza, öğrenci velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz..