18.07.2018

Hüseyin İSPİROĞLU

1970 yılında Trabzon İli Araklı İlçesinde doğdu. İlkokulu Sürmene Aşağıovalı Mahallesinde tamamladı. 1990 yılında Araklı İmam-Hatip Lisesini bitirdi. 1998  Yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesinden mezun oldu. 1999 yılında Tekirdağ'da vatani görevini yaptı. 2001 yılında Trabzon Köprübaşı İlçesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2003 yılında başladığı Trabzon Darıca Yüksek İhtisas Eğitim Merkezinden 2005 yılında mezun oldu. Aynı yıl Malatya İli Hekimhan İlçesine vaiz olarak atandı. 4 yıl bu görevi yaptıktan sonra 2009 yılında Bingöl İli Yayladere İlçesine İlçe Müftüsü olarak tayin oldu. Burada da yaklaşık  4 yıl görev yaptıktan sonra 2012 yılında Ordu İli Ulubey İlçesine İlçe Müftüsü olarak atandı. Halen ayni görevi devam ettirmekte olan Müftümüz çeşitli Valiler ve Kaymakamlardan Takdirnameler ve Üstün Başarı Belgeleri almıştır. İyi derecede vaaz ve irşat kabiliyeti vardır. Pekçok Cami ve Kur'an Kursları inşaatlarının  tamamlanmasına öncelik etmiş, Sosyal Projelerde yer almış ve çeşitli makaleleri yayınlanmıştır. "Hz. Peygamber ve Teşrii" konulu tez çalışmasını tamamlamıştır. Arapça bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. 16.07.2018 tarihinde itibaren Trabzon İli Of İlçe Müftülüğüne naklen atanmıştır.