11.06.2021

Bir imam ne mi yapar?

Bir imam ne mi yapar? Allah için gayret eder. Atıl buldu mu? yetişir, yetişmek ve yetiştirmek için, dönüştürür. İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek Mesudiye İlçe Müftülüğüne bağlı Topçam mahallesindeki yapımına devam edilen gençlik merkezine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Topçam Mahallesi Merkez Camii İmam-Hatibi Erhan Sarıkaya hocamız, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde eski saglık ocağı binasını kullanım şartı ile bakım ve onarımı yapıp mahalle muhtarlının üzerine alarak Topçam Gençlik ve Kültür Merkezi olarak tahsis etmişler ve içerisinde ofis, kantin, kütüphane, etüt sınıfı, internet odası, oyun salonu, spor salonu, masa tenisi, langırt ve mini konferans salonun bulunduğu yine dışarısında kamelya, mini futbol, veleybol, basketbol sahası ve çocuk oyun parkınında bulunduğu herkesin yediden yetmişe hitap edecek olan gençlik merkezi hakkında Müftü Çiçeğe brifing verdi.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek din görevlisi kardeşimize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı takdir ederek kendisine teşekkür etti.