04.02.2021

Dr.İsmail İsmail Çiçek İlahi Muhabbet Proğramına Konuk Oldu

Altaş tv de yayınlanan ilahi muhabbet proğramında Ölüm- Her Can Ölüm Tadıcısıdır, Taşıyıcısı da diyerek ölümün damakların tadını bozduğunu, uykuları kaçırdığını, moralleri bozduğunu lakin ölümden çıkarılacak dersler ve ibretler olduğuna değinen müftü Çiçek peygamber efendimizin hayatımdan örnekler sundu. Çiçek peygamber efendimizin oğlu İbrahim’in kucağında vefatını anlatırken sahabe efendimizin “sizde ağlıyorsunuz ey Allah’ın Resulü” demesi üzerine efendimiz “Göz yaşarır, kalp mahzun olur. Fakat biz Rabbimizin razı olacağı şeylerden başkasını söylemeyiz. Vallahi, Ey İbrâhim, biz senin ölümünden dolayı gerçekten üzgünüz.”buyurduğunu ifade etti.

Müftü Çiçek şehit ölümlerine milletimizin imrendiğini, gıbta ettiğini ve herkesin arzuladığı için şehadete koşarcasına yaşayan milletimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum diyerek proğram sona erdi.