05.03.2020

CEZAEVLERİNDE MANEVİ DANIŞMANLIK VE REHBERLİK HİZMETİ SUNAN PERSONELE BİR GÜNLÜK SEMİNER DÜZENLENDİ

Adalet Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında yapılan protokol gereği Ordu’da bulunan Ordu Açık ve Kapalı, Ünye Açık ve Kapalı ve Akkuş Açık Ceza İnfaz Kurumları ile Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğünde bu yılın başında göreve başlayan Manevi Danışman Ve Rehberlik hizmeti sunan personele İl Müftülüğü Konferans salonunda 28.02.2020 Cuma günü bir günlük oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Seminerin açış konuşmasını yapan İl Müftümüz Mürsel ÖZTÜRK, cezaevlerinde kalan ve toplumun bir parçası olan tutuklu ve hükümlülere sunulan manevi hizmetlerin önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

Seminerde İl Müftülüğü Cezaevi Vaizi Kasım KARAMAN, Ordu Kaplı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Haydar ÇALIŞKAN ve Denetimli Serbestlik İl Müdürü Özcan TEKİN sunumlar yaparak personeli bilgilendirdi.