05.12.2018

NEŞET BODUR’UN BABASI DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Neşet Bodur’un vefat eden babası Mecit Topçuoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Dr. Neşet Bodur'un vefat eden babası Mecit Topçuoğlu'nun cenaze namazını, cenazeye katılmak üzere Orduya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş kıldırdı.
Altınordu da bulunan evinin önünde kılınan cenaze namazının ardından katılanlardan helallik alınan Topçuoğlu'nun cenazesi defin için Kabadüz Ilçesi Özlükent Mahallesi aile kabristanlığına götürüldü. Merhum Mecit Topçuoğlu burada dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Mecit Topçuoğlu'nun cenazesine Diyanet Işleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Il Müftüsü Mürsel Öztürk, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, İlçe Müftüleri, Din Görevlileri ve yakınları katıldı.

Cenazeye katılmak üzere Orduya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, cenazenin ardında il Müftülüğünü ziyaret ederek hizmetler hakkında İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ten bilgi aldı.