21.11.2018

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’in dünyaya teşriflerinin sene-i devriyesi vesilesi ile kutlanmakta olan hafta çerçevesinde çeşitli etkinler düzenleniyor.

Diyanet İşleri Başkanlığınca Mevlid-i Nebi haftası ana teması olarak belirlenen “Hz. Peygamber ve Gençlik”  konusu müftülüklerce düzenlenen konferans, panel, sempozyum gibi programlarla halka anlatılıyor.

Özellikle gençlere yönelik olarak çeşitli programların düzenlendiği hafta kapsamında İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ün başkanlığında, Müftü Yardımcıları, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri ve İl Müftülüğü Manevi destek hizmetleri görevlisinden oluşan bir heyet Ordu Devlet hastanesini ziyaret ederek sağlık personeli ve hastanede tedavi görmekte olan hastalara gül dağıttı.