12.04.2023

Engelli Kardeşlerimizle İftar Sofrasında Buluştuk

Ordu İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğümüz organizesinde, Engelli Kardeşlerimiz için İftar Programı düzenlendi.

Program öncesinde yakın zamanda ahirete irtihal eden engelli Şule Çelik kardeşimiz ve tüm geçmişlerimizin ruhlarına ithafen Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Yapılan iftarın akabinde konuşma yapan İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek, bu mübarek Ramazan-ı Şerif'te bizleri yalnız bırakmayarak uzaktan yakından engelleri aşarak davetimize icabet ederek bizleri onure ettiniz.

Bu meclisin tertibi noktasında çaba sarf eden, İl Müftülüğümüz Engelli Koordinatörü Yekta Köse hocamıza, yine davetimize icabet eden Hasta ve Engelli Hakları Koruma Derneği Başkanı Göksel Demirel kardeşime, ikramda bulunan hayırsever kardeşlerimize ve özellikle siz kıymetli kardeşlerime ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum dedi. Program Müftü Çiçek'in engelli kardeşlerimizle sohbeti ve çekilen veda fotoğrafı ile sona erdi.

Müftü Çiçek, programın akabinde ise Ramazan ayı vaaz-irşat faaliyetleri kapsamında, Altınordu Karşıyaka Ensar Camii'nde teravih namazı öncesi vaaz-irşatta bulundu.