20.03.2023

📌Deprem Bölgesindeki Yaşananlar Anlatıldı.

Ordu İl Müftümüz Dr.İsmail Çiçek, Altınordu Müftümüz Abdullah Söylemez ve Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Arama Kurtarma Ekibimiz, Ordu İl Müftülüğümüz stüdyolarından yayınlanan, TV52' de Muhammet Kılıç'ın sunumu ile gerçekleşen "Gündem" programına katılarak Adıyaman ilinde yaşanan deprem felaketinde, Arama Kurtarma Ekibimizin orada yaşadıkları ve izlenimleri anlattılar.

İl Müftüsü Çiçek'in selam ve duası ile başlayan programda, Müftü Çiçek ekibimizin Adıyaman'daki deprem bölgesindeki gayretleri ve başarılarından söz etti.

Ayrıca; İl Müftümüz öncülüğünde, ilimizde misafir olarak bulunan depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçları için hayata geçirilen "İyilik Çarşısı" adlı kampanya tanıtıldı.

Program sonunda eller semaya açılarak Altınordu Müftümüz Abdullah Söylemez deprem şehitleri, ve tüm şehitlerimize gönderilmek üzere dualar ederek yayın sona erdi.