16.09.2022

Eylül Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı gerçekleştirildi

İlçe Müftülükleri arasında işbirliğini geliştirmek ve istişarelerde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen Eylül ayı İlçe Müftüleri toplantısı eski Altınordu İlçe Müftülüğü Hizmet Binası'nda açılmaya hazırlanan Diyanet Gençlik Merkezi'nde yapıldı.

İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek'in başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcılarımız Şerife Hanım Altuner, Alim Yaya, ve 19 İlçemizin Müftü ve Vekilleri de katıldı.

Toplantıda, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında açılacak olan 4-6 Yaş Kur'an Kursları, İhtiyaç Odaklı Kur'an Kursları konuları ile diğer gündem maddelerinin sunumu gerçekleştirilerek İlçe Müftülerimizin görüş ve önerileri dinledi. Akabinde Eski Altınordu İlçe Müftülüğümüzün yeni hizmet binasına taşınması sonucu mevcut bina tadilat edildi ve kullanıma hazır hale getirilen Diyanet Gençlik Merkezi İlçe Müftülerimize tanıtıldı. Alınan kararların ilimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederiz.