28.06.2022

Müftü Bayram için veda buluşması

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Fatsa İlçe Müftüsü iken Kars İl Müftüsü olarak atanan Hamza Bayram hocamız için Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde veda programı gerçekleştirildi.

Programa İl Müftümüz Dr. İsmail ÇİÇEK , İl Müftü Yardımcılarımız Alim Yaya, Avni Bolat, Şerife Hanım Altuner, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, İlçe Müftülerimiz, Şube Müdürleri, Şefler ve din görevlileri katıldı.

Programda konuşma yapan Fatsa İlçe Müftümüz Hamza Bayram Fatsa'da çalışmış olduğu süre zarfında hizmet noktasında elinden geleni yaptığını ifade ederken, görev süresince çalışmış olduğu tüm çalışma arkadaşlarından helallik istedi.

Açılış konuşmasının akabinde konuşma yapan İl Müftüsü Çiçek, Fatsa İlçe Müftümüz Hamza Bayram'a Fatsa Müftülüğü'müzdeki hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken kendisinden memnun kaldıklarını, yeni görevinde daha başarılı olacağını umut ettiğini ve Müftü Bayram'dan razı olduklarını ifade etti.