28.06.2022

Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Ordu İl Müftülüğümüz organizasyonu ile hac görevini yerine getirmek için Ordu-Giresun Havalimanından 192 hacı adayı kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Uğurlama törenine Ordu Valimiz Tuncay Sonel, İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz din görevlileri ve çok sayıda hacı adayı yakınları katıldı.

Uğurlama töreni Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler ile başladı. Daha sonra selamlama konuşması yapan Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan'ın akabinde konuşma yapan Ordu Valimiz Tuncay Sonel, hacı adaylarımıza Kabe’ye ,Medine’ye , Mekke’ye selamlarımızı bizden götürün diyerek hayırlı yolculuklar diledi. Valimiz Sonel'in konuşmasının akabinde İl Müftüsü Çiçek'in duası, getirilen Telbiye ve Tekbirlerle kutsal görevi yapmak üzere hacılarımız uğurlandı.