22.06.2022

Etkili Hutbe Sunumu İl Finali Yapıldı

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında din görevlilerine yönelik düzenlenen Etkili Hutbe Sunumu Yarışması İl Finali Altınordu Atikibrahimpaşa (Orta) Camii'nde yapıldı.

Yarışmada öncelikle belirli bir takvim çerçevesinde ilçelerde yapılan elemelerde belirlenen birinciler, Etkili Hutbe Sunumu İl Finali”nde hutbeyi en güzel ve en etkili şekilde sunmak için yarıştı.

İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek'in başkanlığında başkanlığında, ÖDÜ İlhy. Fak. Arş. Gör. Yasin Erden, Eğitim Görevlisi İbrahim Alkan, Meslek Dersleri Öğrt. Cengiz Yurttaş'ın üye olarak yer aldığı seçici kurul, yarışmacıların performanslarını değerlendirdi.

Değerlendirmeler sonucunda gerçekleştirilen yarışmada, 1. Kumru'dan Abdulkerim Tonbuloğlu, 2. Ünye'den Halis Altun, 3. Altınordu'dan Ferhat Çakmak oldu.

Yarışmanın sonunda yarışmaya katılan tüm personele çeşitli hediyeler takdim edildi.