20.06.2022

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum

İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından protokolü gerçekleştirilen, Ünye İlçe Müftülüğü öncülüğünde Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum temalı açılış programına katıldı.

Sözlerin en güzeli Kur'an tilaveti ile başlayan programda Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ordu İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek, Ünye İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş ve protokol tarafından kurdele kesimi yapıldı.

Çevre duyarlılığı hakkında konuşma yapan İl Müftüsü Çiçek, evlatlarını çevreye duyarlı birer birey olarak yetiştiren anne ve babalara teşekkür etti. Minik öğrenciler tarafından Kur'an-ı Kerim tilavet edilen programda, ilahiler, şiirler okunarak çeşitli etkinlikler ve oyunlar oynandı.