17.05.2022

Altınordu 'da Alembey Camiinin temeli dualarla atıldı

Altınordu İlçe Müftülüğümüze bağlı Alembey Mahallesi Camiinin eskimesi ve mevcut ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle, mahalle sakinleri tarafından alınan kararla camii yeniden inşa edilmesi kararlaştırıldı.

Altınordu İlçe Müftülüğümüz ve hayırsever vatandaşlarımızın öncülüğünde yapılan Alembey camii inşaatı için temel atma töreni düzenlendi.

İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek'in kıldırdığı Cuma namazının akabinde, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda kurban kesilerek tekbirler getirildi.

İl Müftüsü Çiçek'in duası sonrası Ordu Valisi Tuncay Sonel ve hayırsever vatandaşlar tarafından temel atma butonuna basıldı.

Törene Ordu Valisi Tuncay Sonel, Altınordu Kaymakamı Erhan Karahan, Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Altınordu İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez, STK Başkanları, hayırsever vatandaşlar ve mahalle sakinleri katıldı.