17.05.2022

Şehit polis memuru Hüseyin Duman, dualarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da şüphe

İstanbul'da şüphelilerin bulunduğu otomobili takip ederken motosikletiyle TIR´a çarpıp yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Hüseyin Duman (24), Ünye ilçemizde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimiz için Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene, şehidin babası Mustafa, annesi Sultan, eşi Müge Duman ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Ordu Valisi Tuncay Sonel, CHP Milletvekilli Mustafa Adıgüzel, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş ve birlikte görev yaptığı meslektaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.