20.04.2022

Üniversite ve Kur'an Kursu Öğrencilerine iftar programı düzenlendi

Ordu İl Müftülüğümüz tarafından Ordu Üniversitesinde okuyan öğrenciler ile Altınordu Bölge Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Program Ordu İl Müftülüğümüz Tasavvuf Musiki İlahi korosunun söylediği ilahilerle başladı. Programa katılan her üniversite ve hafızlık öğrencisine Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Şubemiz tarafından yüz tl. hediye takdim edildi.

İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek'in ev sahipliğinde gercekleştirilen, yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programına Ordu Valimiz Tuncay Sonel, Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, 19 ilçe müftümüz, kurum ve kuruluşların idari amirleri, STK temsilcileri, ve öğrenciler katıldı.

Programda kısa konuşma yapan İl Müftüsü Çiçek, evveli rahmet, ortası mağfiret mevsiminde iftar programımıza katılan mülki ve idari amirlerimize, ve çok kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederim dedi. Program okunan ezan ve iftar yemeğinin akabinde sona erdi.