18.08.2021

Vekil imam hatiplik sınav duyurusu.

T.C.

ORDU VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı :E-93113392-903.02.02-1565386                                                                                            18.08.2021

Konu :Vekil imam hatiplik sınav duyurusu.

DAĞITIM YERLERİNE

Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav, Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince İlimiz Fatsa İlçesi Bolaman Mahalle Merkez Cami imam hatipliğine sınavla vekil ataması yapılacaktır. SINAVA KATILMA ŞARTLARI 1-657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşıyor olmak.

2-En az imam hatip lisesi mezunu olmak.

3-2020 KPSS (DHBT) puanı en az 60 ve üzeri olmak.

4-Müracaatlar İl Müftülüğüne yapılacak olup, müracat esnasında öğrenim belgesi, (varsa) hafızlık belgesi, ve 2020 (DHBT) sonuç çıktısı başvuru dilekçesine eklenecektir. Dilekçe İl Müftülüğünden temin edilecektir.

5-İsteklilerin 01.09.2021 tarihi mesai bititmine kadar il Müftülüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

6-Müracaatlar bizzat kendileri tarafından yapılacaktır. Fax veya posta yolu ile de müracaat kabul edilecek olup süresi içinde yapılmayan müracaatlar ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Sınava katılacakların 02.09.2021 Perşembe günü saat 08.00'de İl Müftülüğünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim