04.08.2021

Vakıf anne olarak bilinen Mürü YEŞİLYURT vefat etti

Halen Diyanet Eğitim Merkezi olarak görev yapan bölge yatılı Kur'an Kursu alanı ile Gülyalı Mustafalı Mahallesi Camii alanın Diyanet Vakfımıza bağışlayan böylelikle birçok Kur'an Kursu öğrencisinin okumasına vesile olan vakıf anne Mürü YEŞİLYURT vefat etmiştir. Cenaze namazına İl Müftümüz Dr. İsmail ÇİÇEK, İl Müftü Yardımcımız Cemal UZUN, Altınordu İlçe Müftüsü Abdullah SÖYLEMEZ, Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü DİNLEK, Kur'an Kursu Yöneticisi Hüseyin DİKCİ, birçok Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve sevenleri katıldı. Kur'an Kursu öğrencilerinin hatim okuduğu Cenaze Namazını İl Müftümüz kıldırdı. Defin sırasında Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ telefonla katılarak dua ve taziyede bulundular. Merhume annemize Allah'tan Rahmet dileriz.