26.07.2021

Emanetleriniz Emanetlerimizdir

Ey iman edenler! Allah’ın işaretlerine, haram aya, boyunları bağsız ve bağlı kurbanlıklara, Rablerinin lütuf ve rızasını dileyerek Beytülharâm’a yönelmiş kimselere sakın saygısızlık etmeyin. Maide 5/2

Ordu İl Müftülüğümüz ve TDV Ordu Şubesi olarak Hedylerin gerdanlarına kalâidleri bağlıyor, yetimler için yola çıkarıyoruz. Siz hayırseverlerimizin kurbanları; Diyanet İşleri Başkanlığımızın kurban organizasyonu, Valimiz Sn. Tuncay Sonel'in üstün çabaları, Kaymakamlarımızın, İlçe Müftülerimizin, Tarım, Sosyal Yardımlaşma Müdürlerimizin, Hocalarımızın imece çabalarıyla Yetimlere ulaştırılmak üzere 19 ilçemize gönderildi. Rabbimiz kabul buyursun.