06.07.2021

VİRA BİSMİLLAH…

İl Müftümüz Dr. İsmail ÇİÇEK Altınordu İlçe Müftümüz Abdullah SÖYLEMEZ hocamızla birlikte Altınordu İmam-Hatip Camii ve Kur'an kurslarında düzenlenen 2021 yılı Yaz Kur’an Kursları açılış programlarına katıldılar.

Programda konuşan İl Müftümüz Dr. İsmail ÇİÇEK, Yeryüzünün en masumlarını en masum mekânlarla buluşturana hamd, günahsızların Peygamberine salât, emanetlerini emanet edenlere selâm ile sözlerine başlarken bugün bayram, yine camilerimiz çocuk açtı, çocuklarımız camilerimize çok yakıştı.

Camilerimizin aziz misafirleri Kitabın alfabesi ile birlikte, sevginin, merhametin, diğerkâmlığın alfabesini de öğrenecekler.

Güzel kitap çocuklar okuyunca daha anlamlı hale dönüşecek. Mütebessim hocalarımız, camiye çocukluklarıyla gelen çocuklarımızdan büyükçe davranmalarını beklemeyecek, çocukça öğretecekler Nebiyi. Arkadaşça, dostça, evlatça öğretecekler inancımızı, ibadetimizi…Camiye gelin, camide koşun lakin birbirilerinize çok temas etmeyin. Biz şimdiden bu özel ayı çocuklarla birlikte güzel geçmesini Rabbimizden temenni ediyorum. Bütün çocuklarımıza ve ebeveynlerine sağlık, selamet ve hürmetlerimi sunuyorum dedi.