22.03.2022

ŞİİR VE KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI

Başkanlığımızca "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" ve "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" etkinlikleri kapsamında ülke genelinde bir dizi faaliyetler gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda, Perşembe İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen şiir ve kompozisyon yazma  yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize,  Kaymakamımız Sayın Levent YETGİN ve İlçe Müftümüz Mehmet SÜSÜN tarafından ödülleri verilmiştir. Ödül takdiminden sonra dereceye giren öğrencilerimiz ve okul müdürlerimiz ile toplu fotoğraf çekilerek ödül törenimiz sona ermiştir.
"Çanakkale  Ruhu" Şiir Yarışması
1. 500 tl.
2. 300 tl.
3. 200 tl.
"Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" Kompozisyon Yarışması
1. 300 tl.
2. 200 tl.
3. 100 tl.
ile ödüllendirilmiştir. Ayrıca öğrencilere Başkanlığımız yayınlarından kitap ve GEÇERKEN  dergimiz hediye edilmiştir.