19.08.2021

PERŞEMBE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDE NİKAH MERASİMİ

Müftülük personelimiz olan Hüseyin ARSLANTÜRK’ün kızı Reyhan ARSLANTÜRK ve Tayfun COŞKUN çiftinin nikâhı, İlçe Müftüsü Mehmet SÜSÜN tarafından kıyıldı.

İlçe Müftülüğünde kıyılan nikâh töreninde konuşan Mehmet SÜSÜN, çiftin evlenmek üzere İlçe Müftülüğüne başvuruda bulunduklarını, yapılan incelemeler sonucunda çiftin evlenmesine bir mani bulunmadığını ve nikâh işlemlerinin başladığını belirtti.

Nikâh merasiminin ardından İlçe Müftüsü Mehmet SÜSÜN ,çiftlerde evlilikleri boyunca bulunması gereken özellikler, yerine getirilmesi gereken dinî vecibeler ve diğer konularda nasihatte bulundu.

“Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir evlilik için karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü çok önemlidir. Rabbim hayırlısıyla, mutlu ve sağlıklı bir evlilik yaşamayı nasip etsin.” diyerek evlilik cüzdanını çifte teslim etti.